در دهه فجر انقلاب اسلامی و همزمان با سفر رئیس جمهور ۳۰ طرح صنعتی و معدنی در هرمزگان به بهره برداری می‌رسد.

  خلیل قاسمی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان در نشست خبری گفت: برای اجرای این طرح‌ها ۱۶۱ هزار میلیارد تومان، و ۳۰۵ میلیون یورو هزینه شده است.

 قاسمی افزود: واحد تولید کنسانتره آهن پدیده کاووش رضوان، نیروگاه آلومنیوم، پالایشگاه نفت آفتاب و یک واحد تولید فرآورد‌های نفتی با نام پایا مهم‌ترین این طرح هاست.

وی گفت: با بهره برداری از این طرح‌ها برای سه هزار و ۱۳۰ نفر شغل ایجاد می‌شود.

رئیس سازمان صمت هرمزگان افزود: اجرای ۳۷ طرح صنعتی هم در دهه فجر انقلاب اسلامی در استان آغاز می‌شود.

قاسمی گفت: هزینه اجرای این طرح‌ها ۱۴۵ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

وی گفت: طرح توسعه فولاد کاوه، افزایش گسترش زنجیره ۱۰ میلیون تن فولاد - در شهر فولاد نوین بندرعباس و در حوزه شوینده‌ها تولید الکل چرب از مهم‌ترین طرح‌هایی است که مجوز اجرای آنها صادر شده است.

رئیس سازمان صمت هرمزگان گفت: در نه ماه امسال ۱۱۳ هزار و ۵۱۸ بازرسی از واحد‌های صنفی و غیر صنفی استان هم صورت گرفت که از این شمار برای ۸۳۲ واحد صنفی متخلف پرونده تشکیل شده است.

قاسمی افزود: این واحد‌های متخلف به پرداخت ۸۰ هزار میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدند.

سید امیر رضا امیری زاد مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی هرمزگان هم در این نشست گفت: در دهه فجر انقلاب اسلامی و سفر رئیس جمهور ۱۳۵ طرح زیرساختی و صنعتی هم در استان به بهره برداری می‌رسد.

امیری زاد افزود: از این شمار ۷ ناحیه صنعتی جدید با اعتبار ۶۲۴ میلیارد تومان و ۱۲۸ طرح صنعتی با دو هزار و ۲۴۰ میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد.

وی گفت: در ۷ ناحیه زیرساختی صنعتی در مساحت ۲۴۳ هکتار، ۵۷ قرارداد سرمایه گذاری منعقد شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی هرمزگان افزود: زمینه ایجاد ۸۸۰ طرح صنعتی هم در این نواحی فراهم شده است.

امیری زاد گفت: با بهره برداری از این طرح‌ها برای ۸۰۰ نفر شغل ایجاد می‌شود.

وی گفت: تولید هیدروکربن، پالایش و بسته بندی قیر، انواع روغن و روغن‌های تصفیه اول و دوم، واحد‌های تولیدی صنعت ساختمانی همچون بتن آماده و انواع لوله و واحد‌های صنایع غذایی هم جزء ۱۲۸ طرح صنعتی آماده بهره برداری است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی هرمزگان افزود: همچنین در دهه فجر امسال و سفر هیئت دولت، اجرای ۲۹ طرح صنعتی در شهرک‌ها و نواحی با اعتبار ۵۰۷ میلیارد تومان آغاز می‌شود.

امیری زاد گفت: ساخت نخستین کارخانه تولید دارو در استان و صنایع غذایی نیز مهم‌ترین این طرح‌ها است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.